Navigatie

vanaf 4 personen

workshop Harten van keramiek maken

Artikel 1 van 1
€ 27,50 (inclusief 21% btw)
Aantal

Keramiek harten maken

Tijdens deze leuke en gezellige workshop maak je in 2 uur tijd een set van 3 harten. Deze harten van keramiek zijn heel decoratief en kun je in huis of buiten ophangen aan een koord van leer. Na ontvangst met verse thee, koffie en thee beginnen we met de uitleg. Hierna gaan we aan de slag. We vormen de harten van klei en geven ze een afdruk met kant, letters, veertjes of bladeren. Dan gaan we ze beschilderen met pigmenten. Je mag het maken zoals jij wilt, er zijn geen regels! Dit is het leukste onderdeel, het patroon, de print wordt nu  zichtbaar. Na afloop van de workshop blijven de creaties in het atelier waar ze kunnen drogen.

Na ongeveer 7 dagen worden de harten van klei gebakken in een keramische oven en vervolgens door ons voorzien van een laagje vernis. Het leren koord krijg je er bij. Hierna zijn ze klaar en kunnen ze opgehaald worden.

Deze workshop is leuk voor iedereen, je hoeft er echt niet handig voor te zijn. Vanaf 4 personen is deze workshop te reserveren op een datum naar keuze. 

Boerenlunch of borrelplank

Komen jullie s'middags? Beginnen met een lekkere boerenlunch is dan misschien een goed idee. Dan kan iedereen even landen en bijpraten. De lunch bestaat uit een verse soep, voorzien van diverse luxe belegde broodjes. Met melk of karnemelk. De prijs is € 8,50 p.p. Het programma duurt hiermee een half uur langer, 2,5 uur totaal dus.

Voor de lekkere trek in de namiddag of avond hebben we de borrelplank alas optie. Heerlijke kleine hapjes incl. een drankje. De prijs is € 6,50 p.p.

© 2018 - 2019 Atelier aan de Eem | creatieve workshops Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel